Afspraak maken

Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden. Het telefoonnummer vindt u hiernaast.

Wanneer u de voicemail inspreekt is het belangrijk uw telefoonnummer duidelijk in te spreken, zodat ik u kan terug bellen.

Ook is het mogelijk om via het contactformulier per email uw probleem of vraag voor te leggen. Het meesturen van een afbeelding kan verhelderend zijn. U zult dan op korte termijn een reactie krijgen per email.

Probeer bij het beschrijven van de klachten zo specifiek mogelijk te zijn. Wat ziet u precies, hoe lang speelt dit al, zijn er meerdere dieren met dezelfde klachten, is er al een behandeling gegeven, wat was het resultaat daarvan, etc? Daarnaast is het handig om aan te geven hoe groot de vijver is, weet u dit niet dan heeft u nog even de tijd om dit zo nauwkeurig mogelijk te berekenen. Dit is belangrijke informatie wanneer u medicijnen aan het water moet gaan toevoegen. Vergeet de inhoud van de filter niet mee te nemen in uw berekening.

Het zal niet altijd lukken u direct te woord te staan. Normaal gesproken wordt een ingesproken voicemail dezelfde dag beantwoord. Indien dit niet gebeurt, dan is er misschien iets mis gegaan. Belt u dan de volgende dag nog eens of stuur even een mail.


Koi Care:       +31 (0)6 4039 2531

Gerbrandyborch 30,    5241 HK Rosmalen

info@koicare.nl

Algemene Voorwaarden

© 2017, Koi Care